Poznato je da se prva supruga Željka Joksimovića davno preselila u Beograd sa ćerkom Minom. Razlog je nedvosmisleno i isključivo da joj beba bude bliže ocu i da je, ujedinjeni, upute na pravi put. Potpuno svesna mnoštva mogućnosti koje Beograd pruža darovitom detetu poput Mine, Vesna je bez oklevanja i sumnje odlučila da iskoreni svoj život u Valjevu i prigrli ovo novo poglavlje u prestonici.

Godinama prva supruga Željka Joksimovića i njihova ćerka samouvereno borave u prestonici i od prvog dana je zdušno prihvataju kao svoju. Samouvjereno je sklopila prijateljstva, osigurala posao, a pozitivna veza sa muzičarem dala joj je slobodu da se manje brine o Mininom odgoju.

Odvažni potez Saše Joksimovića nas je potpuno zaprepastio: podelio je zadivljujuću fotografiju svog brata Željka, a njegov komentar je zapalio Instagram. Prema njegovim riječima, ljubav je nepokolebljiva odanost koju neko ima prema vama, to je duboka naklonost između majke i oca, ili snažna veza između braće i sestara i oca. Ova “mama voli tatu” privukla je pažnju brojnih pojedinaca, posebno kada su na Vesninom profilu ugledali fotografiju Željka i Mine. Nije bilo sumnje da Vesna i dalje gaji osećanja prema bivšem partneru.

 

Malo je verovatno da će javnost dobiti odgovor na to, jer prva supruga Željka Joksimovića ne otkriva spremno lične podatke korisnicima Instagrama. Neverovatno je pažljiva, ali danas je iskrenim rečima samouvereno izrazila svoju sreću i radost zbog rođendana svoje ćerke. Sretan rođendan, moja voljena bubamarice! Ti si suština mog bića, najdraža kreacija u mom životu. Ti si moje sve, i ja te svim srcem obožavam i volim.