Datum venčanja Tanje Savić je određen. Talentovana pevačica Tanja Savić otvoreno prihvata svoju duboku naklonost prema muškarcu koji je slučajno 11 godina mlađi od nje. U nedavnom događaju, ona je radosno najavila svoju zaruku sa poletnim pilotom, Muhamedom Bešićem, tokom njihove romantične eskapade u Egiptu. A sada se čini da je njihova ljubav dostigla nove visine jer su donijeli odvažnu odluku da krenu na avanturistički put braka.

 

 

Kako prenosi Blic, pevačičina saputnica diskretno je uhvatila celinu njihove rasprave oko predstojećeg venčanja. Dok je pevačičin prijatelj snimao njen snimak, nisu mogli da ne izraze svoje divljenje prelepom prstenu koji krasi Tanjin prst, priznajući njegovu zadivljujuću lepotu.

 

 

Pitala je da li sija. – „Oh, sija kao Las Vegas. Ko ti ga je dao? Da, ovaj gospodin. E, sad kad je svadba zakazana, hajde da nazdravimo. Nećemo još otkrivati ​​datum. Živjeli”, odgovorio je. Podsjetimo, mediji su ranije objavili da roditelji Tanje Savić gaje snažno negodovanje prema njenoj sadašnjoj vezi zbog Muhamedovog vjerskog porijekla, kao i značajne razlike u godinama između njega i njihove kćerke od 11 godina. Tanja Savić je do nedavno tajila pravi identitet svog verenika.

 

 

Na svom Instagram nalogu napisala je duboko iskrenu poruku, otkrivajući svoje emocije i otkrivajući neodoljiv osećaj blaženstva koji proizilazi iz duboke ljubavi. Tanja je u svojoj objavi na Instagramu izrazila dubok trenutak razmišljanja u kojem je ohrabrila svoje pratioce da zastanu i razmotre izuzetnu spoznaju: upravo ono za šta se žarko molila ostvarilo se i sada se odvija u njenom životu. Na osnovu nedavne objave, potvrđeno je da je u pripremi venčanje Tanje Savić. Iako tačan datum ostaje misterija, evidentno je da su Tanja i Muhamed planirali da se presele u Sjedinjene Države zajedno sa svojom djecom kada se vjenčaju.

Preporučujemo