Jučer su mediji bili puni vesti o raskidu Miljane i Bebice. Štaviše, pojavile su se vesti da je Bebica besramno prevarila Mariju, Miljaninu majku, pozajmivši joj novac bez namere da ga ikada vrati. Marija samouvereno potvrđuje prethodnu izjavu i dalje otkriva da su roditelji Nenada Macanovića Bebice zaista stavili tačku na tajm aut i dočekali svoje dete.

„Bez sumnje je išao protiv svih očekivanja, uprkos mojoj nepokolebljivoj podršci i odbrani od njega. Na moje razočaranje, izdao me je povratkom u roditeljski dom, uprkos tome što je bio u teškoj situaciji kada smo ga prvi put sreli na ulici, opterećen dugovima Vjerovatno mu je majka otplatila dugove.

 

 

Bio je siguran da svaki put može zaraditi 1.300 eura.” Ali bez ikakvog objašnjenja, odjednom je prestao da vozi. Kada su ga pitali, jednostavno je odgovorio: “Nema obilazaka.” Što je bilo čudno jer je sezona bila u punom jeku. Kasnije smo saznali da je obrisao poziv i da se nekako nagodio sa svojom majkom. On je uzdržan tip i ne otkriva mnogo o sebi. Uveravao nas je “- prepričava ceo incident Marija.

Međutim, njihov trud je nagrađen kada su srdačno primljeni na lokaciji sa impozantnim ulazom. Štoviše, odgovorni susjed dobrovoljno je čuvao njihov pasoš, potpuno svjestan predstojećih nastupa pojedinca u Hrvatskoj koji zahtijevaju prijevoz. Istovremeno, Maria je efikasno finalizirala aranžmane s osobom od povjerenja kako bi osigurala besprijekorno oslobađanje pojedinca. Kada se suočio sa upitom, pojedinac je samouvjereno ustao sa svog mjesta i otišao. Samouvjereno su vozili quad sa oznakom “Sloboda”. Uprkos nedostatku lične imovine, posjedovali su sve što im je bilo potrebno bez ikakvih troškova.  Uprkos tome što njihova veza nije bila zasnovana na ljubavi, oboje su uveliko napredovali u društvu jednog drugog. Ovo su izjave koje je medijima prenijela Marija.

Preporučujemo