Aleksandra Prijović je prije Filipa Živojinovića, bila u više nego u ozbiljnoj vezi sa svojim kolegom Ljubom Perućicom. Međutim, ozbiljna veza je pukla nakon godinu dana, a nedavno se oglasila i po ovome pitanju. 

Karizmatična Prija ne prestaje plijeniti pozornost kamo god stigne, a njezin osobni život ostaje predmet stalnog interesa javnosti.

Iako je u sretnom braku s Filipom Živojinovićem i imaju sina Aleksandra, još uvijek se vode rasprave o prošlim vezama Aleksandre Prijović, a posebno o emotivnoj vezi s kolegom poznatim pjevačem. Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica na početku svoje karijere upustili su se u dvogodišnju romansu koja ne prestaje da plijeni medijsku pažnju. Dok je pjevačica javno izjavila da je njihov razvod bio prijateljski i bez sukoba, istina iza njihovog prekida nije bila nevina. U početku se šuškalo da je Ljuba primala poruke od drugog muškarca, zbog čega su se razišli. Ipak, na kraju se saznalo da je Aleksandra Prijović prevarena, otkrivši pravi razlog njihovog rastanka.

Prema medijskim napisima, Ljuba je navodno iskoristila svoje česte odsutnosti zbog posla kako bi se upustila u nevjeru sa susjedom u stanu. Aleksandra je ove izdaje postala svjesna kada je na svom telefonu otkrila inkriminirajuće poruke. Priča se da ju je ovo novostečeno saznanje potpuno slomilo. Shrvana i razočarana pjevačica neko je vrijeme provodila sama dok u njezin život 2018. godine neočekivano nije ušao Filip koji joj je od samog početka bio pouzdana podrška i podrška. Perućica se 2019. godine vjenčao i s voditeljicom Katarinom Kolozeus te su zajedno dobili sina. No, i dalje ga se etiketira kao bivšeg dečka Aleksandre Prijović te se često susreće s upitima o njihovoj prošloj vezi.

Kad god sretnem Aleksandru, osjećam se kao da sretnem svoju bivšu s kojom sam i danas u prijateljskim odnosima. Naš je prekid bio potpuno prijateljski, pa ne vidim razloga zašto se ne bih uključio u razgovor i raspitao se o njezinom dobrobiti i bilo kakvim novostima u njezinu životu. Bili smo zajedno pune dvije godine, obitelji su nam poznate, dolazili smo jedni kod drugih u goste. Sasvim je prirodno da se zanimam za te pojedince. Čak se i moja žena, kad slučajno naleti na nju, bez imalo ustručavanja upušta u neobavezni razgovor.

Ljuba se povjerila za Alo, rekavši da je sve što je među njima bilo ostalo prošlost. Iznenađujuće, otkrila je da nije podnosila pretjeranu patnju jer je ona bila ta koja je željela zaključak, prepoznajući da neki aspekti ne funkcioniraju kako bi željeli.

Nakon završetka naše veze, preplavio me osjećaj zadovoljstva kad sam duboko udahnula i prepoznala pozitivan ishod našeg prekida.

Preporučujemo