Razvod Harisa i Meline Džinović nekoliko je tjedana u središtu pozornosti srbijanske estrade, plijeni pozornost gledatelja dok njihovu 22-godišnju ljubavnu priču privode konačnom kraju.

S obzirom da svakodnevno izlaze novi detalji o ovom paru, Haris je konačno preuzeo inicijativu da otkrije razloge raspada njihovog braka.

Haris Džinović je, prekinuvši medijsku šutnju, konačno rasvijetlio uzrok propasti braka s 30 godina mlađom modnom dizajnericom Melinom. U iskrenoj je izjavi rekao: “Nisam je ostavio; ona zna razlog. Tipično, muž koji je prevaren posljednji otkrije istinu.”

Haris je osporio mišljenje da je razvod nakon smrti najteže iskustvo, izrazivš malo neslaganje. Zatim je nastavio razjašnjavati svoje stajalište o tom pitanju, rekavši: “Ako ne nalaziš zadovoljstvo u mom društvu, ni ja nemam želju biti s tobom.”

Unatoč bračnom brodolomu, ostao je neslomljen, kako sam tvrdi. Tvrdi da bi, da nije bilo te okolnosti, bio zatvoren u svom domu, ophrvan tugom, lišen radosti pjevanja, koncerta, rada i smijeha.

Harisu, kao i svakom predanom ocu, u prvom planu su njegova djeca. “Znatno su porasli, a njihovo putovanje nije prošlo bez izazova.”

Preporučujemo