Pre nepunih sedam godina Jakov Piljkić, stariji sin Seke Aleksić, došao je na ovaj svet nakon što se pevačica žestoko borila za dete. Kako je Jakov divan dječak! Roditelji i cijela porodica su ga željno iščekivali, ali ga nisu razmazili. Umjesto toga, naučili su ga pravim vrijednostima od prvog dana. Zato se Seka s ponosom može pohvaliti njime. Prije samo nekoliko godina, savladao je svako slovo, a Biblija za djecu bila je prva knjiga koju je progutao, čitajući je iznova i iznova. I ne samo to, on je i neverovatan umetnik, koji pokazuje svoj talenat u zadivljujućim crtežima. I pogodi šta? U jesen će moći da se pohvali ovim izuzetnim veštinama u školi.

 

 

Od 1. septembra stariji sin Seke Aleksić je školski prvak – i da vam kažem, Seka ne može biti ponosnija! Čak je otišla na Tviter da se pohvali time. Kakav je to radostan trenutak za roditelje! Njihovoj djeci, koja su tek krenula na put u prvi razred, dodijeljeni su drugovi iz razreda. Seka, preplavljena emocijama, nije mogla da ne brizne u plač od čiste sreće.

 

 

Ovo je, prijatelji moji, vrhunac roditeljstva. Kakav su udarac bile njene reči za bezbroj fanova! Podsećaju se na svaku prepreku koju je pevačica savladala na svom putu ka majčinstvu, kao i na samu radost koju je doživela kada je Jakov ušao na svet.

 

 

Ono što Seku čini poznatom donosi sreću svima. Prijatelji, poznanici i saradnici je po ceo dan obasipaju čestitkama. A za samo nekoliko godina slična situacija sačekaće i estradnu umetnicu sa mlađim naslednikom Jovanom.

Preporučujemo