Bata Živojinović je definitivno u top 3 najveća glumca balkana, svih vremena. Snimio je preko 300 filmova, a koliko je samo bio veliki i omiljen, pokazuje i podatak da je jedini čovjek iz svijeta glume koji je bio prisan i jako dobar prijatelj sa Josip Broz Titom. Za danas imamo jednu vijest, koja je povezana sa njegovim likom i djelom. 

Do 1. svibnja posmrtni ostaci ovog kultnog glumca bit će prebačeni na željeno mjesto kraj njegove voljene supruge Julijane Lule Živojinović.

Miljko Živojinović, Batin sin, potvrdio je ovu informaciju i naglasio da su ispoštovani svi potrebni protokoli kako bi se ispunila dugogodišnja želja njegovih roditelja. “U 2020. smo dobili sve potrebne potpise i suglasnosti za premještanje Batinih posmrtnih ostataka. Nažalost, izbijanje koronavirusa zaustavilo je proces. Dodatno, naišli smo na prepreku kada smo otkrili da kroz za to predviđenu parcelu prolazi vodovod , koji je vodovod morao premjestiti. Naknadno smo dali neko vrijeme da se zemlja slegne. Sada mi je zadovoljstvo objaviti da su sva pitanja riješena i da možemo nastaviti s procedurom premještanja posmrtnih ostataka moga oca. Naš Cilj je da se taj proces završi do 1. maja, a mi ćemo vam saopštiti tačan datum“, rekao je Miljko Živojinović u razgovoru za Informer. Nadalje je izrazio svoju opredijeljenost da učini sve što je u njegovoj moći kako bi olakšao ovo preseljenje.

Miljko Živojinović najavio je da trenutno ide u Aranđelovac kako bi nadgledao pripremu nadgrobnog spomenika od belog mermera. Sukladno vjerskim i tradicionalnim običajima, dženaza će se obaviti na dan kada sve bude spremno. Svi članovi obitelji i bliski poznanici koji žele prisustvovati bit će prisutni kako bi odali počast Batinom posljednjem počivalištu pokraj Lule, kako su i željeli. U međuvremenu, Dina, unuka pokojnog Bate Živojinovića i Lule Živojinović, osvaja svojom zadivljujućom ljepotom i ostavlja upečatljiv utisak svojim upečatljivim prisustvom.

Dina na svom Instagram profilu uporno dijeli zapanjujuće fotografije u kupaćim kostimima, dobivajući bezbroj komplimenata na račun svoje neosporne atraktivnosti.

Dinina kolekcija fotografija prikazuje razna mjesta na koja je putovala, a njezine zadivljujuće fotografije u bikiniju doista su očaravajuće. Vidljivo je da ima strast za poziranjem i da u tome uživa. Vrijedi istaknuti da je za svoje uspjehe dobila priznanje, među kojima je i diploma prestižne Diplomatske akademije u Beogradu.

Nastavak mog obrazovanja i usavršavanja za boljitak naše voljene Srbije bilo je vrijedno putovanje ispunjeno napornim radom, predanim učenjem i vrijednim iskustvima. Zaista je čast surađivati ​​sa kvalificiranim i stručnim pojedincima koji su prenijeli neprocjenjivo znanje, što je rezultiralo plodonosnim rezultatima. Izražavam svoju iskrenu zahvalnost svima koji su me podržavali na mom putu. Dina, jedna od petero unučadi cijenjenog Bate, odabrala je put diplomacije poput uspješne tete Jelene. Iako je legendarni glumac svojedobno spomenuo da je kod svojih unuka primijetio prirodni talent za glumu, nitko od njih još se nije otisnuo u tu sferu.

Preporučujemo