Lepa Brena i Sloba Živojinović su danas jedan od najpoznatijih bračnih parova u cijeloj regiji. Njihov brak je sklopljen sredinom 80 godina prošloga vijeka, a isti su pratile razne peripetije. Međutim, Boba je prije brene imao suprugu, sa kojom je dobio i sina Filipa. 

Kada je svijet poznatih u pitanju, jedna od najvećih ljubavi na našim prostorima nedvojbeno je ona koju desetljećima uživaju jedna od najvećih glazbenih zvijezda Lepa Brena i bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović.

Par je bio gotovo nerazdvojan od prvog susreta i vjenčanja 1991. godine. Od tada su dobili sinove Stefana i Viktora, o kojima Brena često rado priča o Bobi iz braka sa Zoricom Nakić i sina Filipa. Najuspješniji jugoslavenski teniser tog vremena Boba Živojinović osamdesetih se godina prošlog stoljeća zaljubio u šarm lijepe Zorice Desnice, a njihova dugogodišnja veza odisala je skladom i ljubavlju.

Godine 1985. dobili su sina Filipa, a taman kada su mnogi pomislili da će brak biti sljedeći korak, uslijedio je prekid. Mnogi su nagađali da je razlog kraha romanse Bobino poznanstvo s Lepom Brun, dok oni koji nisu vjerovali glasinama tvrde da je razlog njegovo često izbivanje iz kuće.

Ljubav ipak nije dugo potrajala, a dok je Zorica bila jako ožalošćena zbog prometne nesreće, Boba je s Brunom uplovio u vezu neko vrijeme nakon prekida. Ipak, unatoč prekidu, Boba i Zorica ostali su na dobrom putu i omogućili sinu Philippeu zdravo djetinjstvo.

Nakon nekog vremena Zorica je upoznala svog sadašnjeg supruga, bivšeg uspješnog hrvatskog košarkaša Ivu Nakića, i njih dvoje su započeli vezu i zbog njega otišli iz SAD-a, dok je Filip ostao s ocem, a Bu On živi s Lennom, koja ga prihvaća kao član obitelji. Majka. Boba i Zorica u potpunosti su se uključile u Filipovo školovanje, a obitelji Nakić i Živojinović zajednički su ulagale u njegovo školovanje. Dok je studirao, Philip je živio u Houstonu, pa je često posjećivao majku i razvio blizak odnos s njezinom braćom i sestrama. Inače, ljubavna priča Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića počela je 1986. godine, kada ih je Brenin agent Raka Đokić upoznao nakon premijere prvog filma “Hajde da se volimo”.

Legenda kaže da je tom prilikom Brenna zagrlila Bobu i rekla mu: “Gdje si bio sve ove godine?”

Pjevač je priznao da je želio ubrzati stvari među njima jer su i njegova i njezina karijera u tom razdoblju bile na vrhuncu.

Vjenčanje je bilo 1991. godine, a o detaljima njihovog vjenčanja priča se i danas, a posebno o jednoj sceni u njemu.

Ovo je trenutak kada Brenna baca bidermajer. Ipak, buket je preuzela nasmijana Dragana Milkovich, koja je tada rekla da je sretna zbog bidermajera, ali da se još ne planira udavati. Vjenčanju tadašnje najveće glazbene zvijezde Jugoslavije i uspješnog tenisača prisustvovalo je 600 uzvanika. Za njih je pripremljen jelovnik dostojan kraljevskog dvora – kuhar i njegovih 60 kuhara pripremili su više od 650 predjela i glavnih jela. Svatovi su večerali fazane u gnijezdu, teletinu u umaku od šampanjca, norveški dimljeni losos i domaće specijalitete – ispekla su se čak 22 praseta i 55 janjaca. Malo je poznata činjenica da su se udale za najbogatijeg čovjeka u sportu.

Bivši rumunjski tenisač John Cirjak, danas 83, ima bogatstvo o kojem mnogi mogu samo sanjati. On je najbogatiji sportaš svih vremena, sa zaradom procijenjenom na 2 milijarde dolara, i jedini bivši sportaš koji je dospio na popis milijardera, što ga čini najbogatijim čovjekom u sportu ikada.

Zaradio je mnogo novca kao uspješan agent za nekoliko tenisača, no većinu svog bogatstva stekao je tek devedesetih. Nakon pada režima, Chiljak je poslao Nicolaea Ceausescua natrag u Rumunjsku i iskoristio svoje veze u Njemačkoj kako bi postao zastupnik za Metro AG i Mercedes-Benz.

Novac je dalje uložio u osiguravajuće društvo, privatnu banku (koja mu je donijela najveće bogatstvo), zrakoplovnu kompaniju i putničku agenciju. Danas ima oko 20.000 zaposlenih i direktor je turnira Madrid Mastersa, za koji se nada da će ga podići na razinu Grand Slam turnira.

Preporučujemo