Nataša Pavlović, voditeljka, udata je za renomiranog producenta. Voditeljka Nataša Pavlović, poznata po popularnoj televizijskoj emisiji “Praktična žena”, već duže vreme uživa u blaženoj i skladnoj zajednici sa svojim dugogodišnjim partnerom, cenjenim producentom Predragom Pavlovićem. Često je isticala ogromnu sreću koju doživljava u braku sa Predragom. Posebno je dosljedno naglašavala izuzetnu sposobnost koju posjeduju da efikasno komuniciraju, pronalazeći duboku vezu koja uvelike doprinosi njihovoj snažnoj vezi.

 

 

Štaviše, nikada nije propustila da prizna neprocenjivu Predragovu ulogu stuba podrške, priznajući njegovo nepokolebljivo prisustvo i nepokolebljivu podršku koja joj je nesumnjivo obogatila život na bezbroj načina. Jednom prilikom je otvoreno priznala da je Pavlović imao burnu romantičnu istoriju pre njihove veze. Kada mladić doživi ljubav, njegove neposredne želje često uključuju ženidbu i osnivanje porodice, jer vjeruje u vječnu prirodu ljubavi. Međutim, ključno je da oba partnera prođu razna životna iskustva kako bi osigurali harmoničniji brak u budućnosti, te spriječili bilo kakve krize srednjih godina ili emocionalna previranja kada nađu pedesete.

 

 

Naglasila je važnost razumijevanja prošlih iskustava i izazova svog sadašnjeg muža prije nego što uđe u emocionalni odnos s njim. – Sve sam detaljno proučila, a kada sam shvatila da ima “milion” žena, da je izlazio, putovao i radio sve što jedan mladić treba da radi, onda sam rekla – odlično. Nije da mi nije smetalo što ima toliko žena u njegovom životu, ali mi je bilo drago jer sam znala da će me više cijeniti.

 

Mislila sam da je naučio šta želi, a šta ne voli, kao i ja – dodala je Nataša, zaključivši priču: Otkrio sam mu cjelokupnu svoju ličnu prošlost, s izuzetkom priznanja da moja prošlost nije bila tako burna kao njegova.

Preporučujemo