Pravi sjaj umetničkog umeća Marine Tucaković i njenog supruga Aleksandre Radulović Fute došao je do izražaja kada je renomirani kompozitor, poznat po izvrsnim melodijama u narodnoj muzici, zabranio pojedinim izvođačima da izlažu svoje kompozicije. U zadivljujućoj prepisci upućenoj svom bivšem saradniku Aleksandru Raduloviću, Aca Lukas je otkrio preovlađujuće uverenje da će produkcija našeg predstojećeg albuma početi kada se ponovo harmonično uspostavi naše umetničko partnerstvo.

 

 

 

Ovo otkriće je graciozno isplivalo na površinu usred niza javnih svađa između naših cijenjenih ja, koje su trajale tokom dužeg vremenskog perioda. Ana Bekuta nedavno je otkrila očaravajuću priču o nastanku svog melodičnog remek-djela “Zlatiborska zora”, kompozicije koja je 1996. godine zaokupila publiku. . Marina, preminula duša, napisala je ove iskrene stihove kao svjedočanstvo o svom ljubavnom putovanju. U godini pune razdora, Marina i Futa su pronašle utehu i harmoniju u živopisnim pejzažima Zlatibora.

 

 

U ovom idiličnom ambijentu se nalazi i stih: „Opraštam ti Zlatiborske zore messečinu iznad mora Crne Gore, oprštam ti za rijeke i ravnice, krupne stvari ali neću sitnice.” – otkriće koje je Ana ljubazno poklonila svojoj oduševljenoj publici tokom svog očaravajućeg nastupa u cenjenoj emisiji Exclusive. Povodom obilježavanja smrti ugledne kantautorice, Bekuta je elokventno istakla dubok uticaj koji je Tucaković imao na njena ogromna dostignuća u oblasti popularne muzike. Tragično, priča o njenoj porodici je priča o dubokoj tuzi.

 

 

Konkretno, Marina i Futa su pretrpjeli srceparajući gubitak svog najstarijeg sina u dobi od 24 godine, a nedavno je njihov drugi sin doživio sličan preranu smrt u Izraelu, ostavivši Futu u pustom stanju samoće. Među onima koji ga poznaju šuška se da ostaje zarobljen u kandžama tuge, tražeći utjehu tako što svakodnevno posjećuje sveta počivališta svojih najdražih.