Poznata po bezvremenskoj ljepoti, Snežana Savić etablirala se kao svestrani talent kako u sferi glazbe tako i u glumi. Tijekom svoje blistave karijere jedno je vrijeme bila u braku s cijenjenim redateljem i scenaristom Dragoslavom Lazićem s kojim ima kćer Anitu.

Nakon razvoda od Snežane, proslavljeni filmaš ušao je u brak sa Dunjom Klemenc, slovenskom producenticom i kostimografkinjom. Zajedno su bili blagoslovljeni sinom po imenu Zoran i kćeri po imenu Katarina.

U tom razdoblju susreo je ljubav koja će se pokazati sudbonosnom. Ime trećeg izvora veselja je Dragana Turkalj, koja je 32 godine mlađa od njega. Poznata po svojoj glumačkoj karijeri, vjerojatno je poznato lice iz raznih televizijskih emisija.

Vrijedi napomenuti da je bivši suprug Snežane Savić, uprkos poodmaklim godinama, sa Draganom dobio blizance – kćerku Iskru i sina Lazara. Možda se čini nevjerojatnim, ali je doista istinito.

Nakon toga se oprostila od glumačke karijere. Dragana je jednom ispričala da je, kada je upoznala svog supruga u dobi od 26 godina, brzo shvatila da sramu nema mjesta u njenom životu, posebno kada stoji pored tako izuzetne i postojane osobe.

Bivši supružnik Snežane Savić nedavno je postao pradjed. Snežana već je otkrila kako s bivšim suprugom i njegovom novom obitelji održava prijateljske i srdačne odnose.

Preporučujemo