Anastasija Ražnatović ulazi u godinu ispunjenu značajnim životnim izborima i okolnostima. Sa nepokolebljivim samopouzdanjem započela je 2023. donošenjem odlučne odluke da se preseli u Sevilju, daleko od svog rodnog grada, kako bi bila sa svojim voljenim partnerom Nemanjom Gudeljem. Uzbuđenje para je eksponencijalno raslo kako su primili radosnu vest o Anastasijinoj trudnoći. Nažalost, tragedija se dogodila u petom mjesecu, što je rezultiralo srceparajućim gubitkom njihovog nerođenog djeteta.

 

Uprkos tome što su svoje uzbudljivo otkriće dugo skrivali od znatiželjnih očiju javnosti, počeli su da kruže šaptovi da su tajno posjetili ekstravagantnu draguljarnicu, podstaknute nagađanjima o mogućim vjeridbama, o čemu svjedoči istaknuti vjenčani prsten koji blista na ruci fudbalera.

U početnim fazama veze pevača i fudbalera, Anastasija i Oliver su uživali u jakoj vezi, često su delili zajedničke trenutke na društvenim mrežama, često u društvu Nemanjine sestre Vanje. Međutim, sve se naglo promenilo preko noći. Olivera i Vanja su sa velikim samopouzdanjem samouvereno ispratile Anastasiju i Cecu sa Instagrama, ne obazirući se na bilo kakve glasine koje kruže po ćoškovima Beograda. Uprkos navodnom negodovanju Cecine naslednice prema Oljinoj umešanosti u njihovu vezu, žilavi dvojac mlade muzičke zvezde i fudbalera samouvereno se suočio i trijumfovao sa preprekama, potpuno bez uticaja na mišljenje Nemanjine majke.

 

Poruka koju je Tasa nedavno objavio na “Instagramu” je intrigantna, jer mnogi smatraju da je upućena Oliveri. Naime, pevačica je podelila zadivljujuću fotografiju na kojoj je zadubljena u knjigu arhimandrita Tadeja koja podstiče na razmišljanje, prikladnog naslova „Kakve su ti misli, takav ti je život“. Poznavani fanovi tvrde da ovo tačno oslikava Anastasijinu dinamiku sa svojom svekrvom. Da bismo otkrili istinu, moramo strpljivo čekati dalja otkrića.

Preporučujemo