Tijekom 1990-ih Dragana Miraković bila je cijenjena ne samo kao najpopularnija pjevačica na estradi, već i kao žena iznimne ljepote.

U tom razdoblju Zoran Tomašević zvani Toma, inače bivši dečko Dragane Mirković, istaknuo se kao najpopularniji izbor među ženama, zbog čega su mnogi žudjeli za njim. I u prošlosti i sadašnjosti, folk diva se trudila sačuvati svoju privatnost, a svoj privatni život sakriti od očiju javnosti.

Unatoč njezinim pokušajima da prikrije određene aspekte svog osobnog života, bilo je detalja koje nije mogla sakriti, posebno kada su u pitanju njezini romantični pothvati. Među tim otkrićima bila je i njezina veza s tadašnjim gitaristom renomiranog benda “Ruž”.

Ljubav Dragane i Tome, iako je kratko trajala, bila je tema o kojoj ni jedno ni drugo nisu željeli da pričaju. Njihova tvrdnja bila je da je njihov odnos bio strogo platonski, ističući njihovo prijateljstvo iznad svega.

Draganin bivši partner, Mirković, preuzeo je ulogu voditelja televizijske emisije na TV Pink i kratko kao direktor marketinga. Međutim, na kraju je krenuo na put kako bi pronašao sreću u inozemstvu. Prije nekoliko godina, kada su ga kontaktirali novinari, Toma je ispričao da su se on i njegova supruga 2011. preselili na Floridu.

Preporučujemo