Pozornost je privukla posebna akcija kralja Charlesa, navodeći mnoge da povjeruju da je izvrgavao Kate poniženju i evocirao sjećanja na “Dianinu povijest”. Od Božića, princeza od Walesa Kate Middleton nije se službeno pojavljivala u javnosti zbog oporavka od operacije abdomena.

Posljedično su se pojavile brojne teorije zavjere vezane uz njezino trenutno stanje. Lady Sarah Rose Hanbury, markiza od Cholmondeleyja, postala je žarište nagađanja među korisnicima društvenih mreža, posebice zbog navoda da je ljubavnica princa Williama.

Nedavno se prvi put javno oglasila po tom pitanju, odmah demantirajući to putem svog pravnog zastupnika. Prije nego što su se prije nekoliko godina pojavile glasine o navodnoj aferi između Rose Hanbury i Williama, znalo se da je Kateina prijateljica.

Tračevi oko ovog skandala čak su išli tako daleko da sugerirali da je Roseina sina otac William, što je tema o kojoj se naveliko raspravljalo i pisalo.

Kate je navodno prekinula vezu s Rose pod zagonetnim okolnostima. Unatoč tome, pojedinci dobro upućeni u poslove kraljevske obitelji izrazili su svoje neslaganje s odlukom kralja Charlesa III., što je dovelo do komentara da on “ponavlja povijest”.

U svjetlu dugotrajnih glasina koje okružuju Williamovu i Roseinu tajnu romansu, kralj Charles je donio odluku dodijeliti novu titulu Roseinom mužu, Davidu Roxevdigeu, koji ima cijenjeni položaj markiza od Cholmondeleyja.

Kate Middleton je bila podvrgnuta poniženju od strane kralja Charlesa kada je markizu dodijelio titulu , čime mu je dodijelio odgovornost da prisustvuje značajnim državnim i kraljevskim funkcijama.

Preporučujemo