Davor Andročec, stanovnik Stare Gradiške, tragično je izgubio život u 52. godini u razornoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u BiH. Davor je bio nadaleko poznat po nastupima u popularnim RTL-ovim emisijama kao što su “Superpar” i “Včera za 5 na selu”. Ovaj srceparajući incident šokirao je industriju zabave i ostavio njegove obožavatelje da žale zbog preranog gubitka tako talentirane i voljene osobe.

 

 

Davorov doprinos svijetu zabave zauvijek će ostati upamćen, a njegovo odsustvo će duboko osjetiti oni koji su ga poznavali i divili mu se. Nakon odlaska, iza sebe je ostavio svoju voljenu ženu po imenu Meri, zajedno sa njihovo četvoro dece i dvoje preslatkih unučadi. Bio je strastveni biciklista koji je s nestrpljenjem očekivao svako druženje sa kolegama ljubiteljima motocikala.

 

 

Davor je svojom zaraznom vedrinom i nepokolebljivom pozitivnom energijom oduševio publiku ostavljajući sve u čudu. Uprkos izazovnim životnim okolnostima, Davor je pokazao nivo zrelosti koji je nadmašio nivo njegovih vršnjaka, pokazujući mudrost i otpornost izvan svojih godina Osvrćući se na svoja lična iskustva,

 

Ostavljen da se kreće kroz složenost života zajedno sa svojim starijim bratom, Davorovo putovanje postajalo je sve izazovnije kako su se okolnosti razvijale. Njegova majka je, pod utjecajem raznih faktora, krenula u novo poglavlje u svom životu, ostavljajući Davora i njegovog brata da se sami suoče sa svijetom. Parafrazirana verzija originalne izjave naglašava ozbiljan uticaj smrtnih slučajeva na cesti u Crnoj Gori, naglašavajući neopisivu bol i gubitak koje porodice trpe kada se dogodi tragedija.Enes Bešlagić, koji je i glumac i voditelj, oprostio se od svog dragog prijatelja Davora.