Davor Andročec iz Stare Gradiške, poznat kao učesnik RTL-ovih šou programa “Superpar” i “Večera za 5 na selu”, preminuo je u saobraćajnoj nesreći u 52. godini, koja se dogodila u Bosni i Hercegovini. Iza njega ostaje supruga Meri, četvoro dece i dvoje unučadi. Davor je bio strastveni ljubitelj motociklizma i rado se susretao sa motoristima.

 

Davor je osvojio publiku svojom vedrinom i pozitivnom energijom. Zbog teških životnih okolnosti, bio je zreliji od svojih vršnjaka.Moje detinjstvo je bilo teško, otac mi je poginuo na motociklu kad sam imao samo šest meseci, ostali smo stariji brat i ja. Spletom okolnosti i mama nam je otišla dalje svojim životom, a brigu o meni i bratu preuzela je baka pokojnog oca kojoj sam neizmerno zahvalan jer je od mene i brata uspela da napravi prave ljude – ranije je govorio Davor. Glumac i voditelj Enes Bašlagić se oprostio od Davora rečima:

 

 

“Teško sam mogao pronaći sliku na kojoj je Davor sam bez svoje Mery. Emisije u kojima radim mi omogućuju upoznavanje mnogo ljudi i svaki put ne znam koliko nekome značim i koliko netko meni znači dok ta osoba ne završi svoj put na ovom svetu… Davor je voleo svoju Mery i živeo za svoje unuke, decu i prijatelje.

 

 

Teško je to sve objasniti i znam koliko je bio srećan zbog našeg odnosa, jer smo imali kvalitetno druženje u emisiji ‘Superpar’, a to su za mene bili Mery i Davor. Sada voziš po nekim drugim i lepšim putevima, ostavljajući iza sebe mnogo onih koji te se sećaju po dobrom, pozitivnom i iskrenom. Neka mir i zdravlje prate tvoju porodicu u ovim teškim trenucima tuge i boli” – dodao je Bašlagić.