Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću u ljubavi pored čoveka koji se zove Dragan. Otkako je preminuo otac Darka Lazića majka Branka se okrenula porodici ali budući da je sama već određen period, simpatije između nje i dotičnog gospodina desile su se spontano…

 

 

– Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina ali nikad nisu bili prijatelji ali bliski sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti baš slabo. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku u i izjavio saučešće .

 

Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba.

 

– Putujemo zajedno naravno, lepo je voleti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vreme zajedno, lepo provodimo vreme, cenimo se i poštujemo, a to je najbitnije – rekao je Dragan, pa otkrio u kakvim je odnosima sa Darkom. Dragan je otkrio da je bio na svadbi Darka Lazića što je odmah dalo jasnu sliku da njihova romansa traje već neki period. – Što se tiče Darka on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cenimo i poštujemo, sve je lepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi naravno – otkrio je Dragan, prenosi Blic.

Preporučujemo