Ranija veza Filipa Živojinovića sa Majom Mandžuk, pre Aleksandre Prijović, i dalje je malo poznata činjenica, iako su brojni pojedinci pomno pratili domaću muzičku i zabavnu scenu. Trajajući impresivne četiri godine, njihov iznenadni raskid zatekao je mnoge nespremne. .

Uprkos tome što su se prvobitno sreli u Beogradu, na kraju su uspostavili zajednički život u Americi, postigavši ​​na tom putu zapažena profesionalna dostignuća. Ipak, razlozi raspada njihove veze ostali su enigma.

 

Dok je Maja prihvatila novi život u Americi i stekla nova prijateljstva, Filip je odlučio da se vrati u Srbiju. Nedavno je Maja neustrašivo ogolila dušu u renomiranom programu “Premier Weekend Special” na televiziji Pink, otkrivajući više o svom emotivnom putovanju nego ikada ranije u svojoj sjajnoj 23-godišnjoj karijeri. Uvjeren sam u svoju sposobnost da uspješno obavim ovaj zadatak. Nisam potpuno siguran u tačnost ovih informacija. Maja je samouvjereno donijela odluku da zadrži privatnost svoje romantične veze sa Filipom, a toj odluci je ostala privržena i nakon njihovog raskida.

 

Spekulacije navijača i posmatrača o tome da su jedni druge izgubile iz vida u potrazi za “američkim snom” bile su neosnovane. Međutim, kraj njihove veze donio je osjećaj olakšanja za obje strane. Filip je pronašao sreću sa pevačicom Aleksandrom Prijović, dok je Maja bila verena dva puta, ali i dalje traži stabilan brak. Nisam siguran da li mogu da izvršim zadatak. Mogu se nositi sa zadatkom. Uvjeren sam da mogu uspješno obaviti ovaj zadatak. Samouvjereno, Maja se razigrano upoređuje sa likom Džulije Roberts u “Odbjegloj nevjesti”, ističući da tek treba da pronađe partnera koji je zaista inspiriše.

Preporučujemo