Javnost je obavijestila Dragana Mirković da je i službeno pokrenula proces razvoda od supruga Tonija Bijelića. Nakon uspješnog dvadesetogodišnjeg braka, Dragana Mirković javno je objavila odluku o razvodu od supruga Tonija Bijelića.

Dragana Mirković u posljednje vrijeme svojim velikim koncertima osvaja publiku, posebice u Bugarskoj. Jedan značajan događaj zbio se tijekom njezina nastupa u Sofiji. Dok je bila na pozornici, Dragana se saplela i graciozno nastavila pjevati iskrenu baladu “Oprosti za sve”.

Ono što je privuklo pažnju svih prisutnih je prizor suza koje su tekle niz lice pjevačice, zbog čega nije mogla dovršiti cijelu pjesmu jer joj je glas podrhtavao tijekom izvedbe. Rečenice koje je Dragana Mirković teško otpjevala bile su “Oprosti mi dušo za sve”.

Mnogi su nagađali da je riječ o emotivnom izljevu naše pjevačice ili jednostavno oprostu sa suprugom Tonijem. Kako biste bolje razumjeli tvrdnje oko razvoda Dragane i Tonija, u nastavku možete pogledati cjelovitu reportažu, uključujući i dirljiv trenutak kada je pjevačica pustila suze tijekom koncerta u Sofiji:

Preporučujemo