Astrolozi sugeriraju da su nebeska tijela ključ za razumijevanje motiva koji stoje iza takvog ponašanja.

Škorpion, nedvojbeno najzlonamjerniji horoskopski znak, posjeduje osobnost koju karakteriziraju zamršeni slojevi, no njihova je lukavost bez premca ono što se uistinu ističe.

Primarni disruptor je nedvojbeno Lav. Znaku koji žudi za pažnjom svojstveno je da ima nestašnu prirodu. Lav želi biti u središtu pozornosti i dat će sve od sebe da ostane središnja točka! Ovaj horoskopski znak predisponiran je za postizanje slave i ne želi ništa prepustiti sudbini.

Djevica, glavni um zodijaka, posjeduje iznimnu inteligenciju koju koriste za smišljanje lukavih spletki. Dok se Djevice mogu predstavljati kao nevine i ljubazne, njihova prava priroda otkriva mnoštvo lukavih strategija.

Oni rođeni u znaku Ovna trebali bi biti oprezni kada je u pitanju provociranje njihove osvetoljubive strane. Budući da su jedan od vatrenih znakova zodijaka, osobe s osobnošću Ovan posjeduju prirodnu sklonost prema agresiji i nepokolebljive su u svojoj odlučnosti.

Iako su Ovnovi možda poznati po svojoj eksplozivnoj prirodi, oni također uživaju u osmišljavanju svoje odmazde protiv onih koji im se suprotstavljaju.

Preporučujemo