Sinoć se u očaravajućoj Fruškogorskoj ulici u Futogu dogodila strašna nesreća usred žestoke svađe među vatrenim pristalicama. Tragično, dvije nadobudne duše, N.Š. i M.M., susreli su svoju preranu smrt u ovoj nesretnoj epizodi. Nakon ovog sumornog incidenta, četiri mlade osobe su uhapšene pod sumnjom da su počinile teški zločin sa vatrenim oružjem. Virtuelna zajednica se okupila, izražavajući svoje najdublje saučešće zbog gubitka ovih obećavajućih života. N.Š. je na licu mesta podlegao povredama, dok je M.M. otkriven je ranjen u neposrednoj blizini.

 

Osobe koje su trenutno u pritvoru, odnosno N.L. (23), D.D. (24), O.R. (21), i B.G. (26), svi poreklom iz cenjenog Novog Sada, optuženi su da snose odgovornost za tragičnu smrt obojice N.Š. i M.M. u okviru bolnice. Neformalni izvještaji ukazuju na to da je jedan od pritvorenih ranije služio kaznu zbog nedozvoljenog čina krijumčarenja migranata, dok ostali posjeduju ranije policijske dosijee o prijestupima vezanim za drogu.

 

Jedna od osoba umiješanih u ovaj slučaj je mladić po imenu D.D., koji je sa 24 godine imao neokrnjenu reputaciju bez kriminalne istorije. Zapanjujuće, osumnjičeni su uhapšeni u svojim domovima dok su bili obučeni isključivo u donje rublje.

Prema neotkrivenom, ali pouzdanom izvoru, N.L., optuženi, tvrdi da su njegove radnje bile u samoodbrani i priznao je krivicu. Navodno, tvrdi da su mu pretila dvojica mladića koji su mahali mačetama, preteći da će ga baciti u dubinu reke Dunav. Kao odgovor, N.L. tvrdi da je iz svog prebivališta uzeo vatreno oružje i naišao na N.Š. i M.M. Izvor upoznat sa materijom otkriva da je N.L. tvrdi da je ušao u vozilo sa pratiocima u blizini svoje kuće, naoružao se i ispalio oružje u pravcu žrtava.