Tijekom iscrpne 30-satne potrage javnost je upoznata s svježim detaljima oko nestanka djevojčice. Sada vam predstavljamo ključne trenutke ovog mučnog iskušenja koje je od sinoć zaokupilo čitav narod Srbije, a svi sa zebnjom očekuju pozitivno rešenje.

Nakon dojave o nestanku dvogodišnje djevojčice Dankinje u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačka Banja, MUP je brzo angažirao svoje pripadnike koji su izvršili temeljitu 27-satnu pretragu terena.

No, zbog dosad dobivenih rezultata koji upućuju na zaključak da se djevojčica ne nalazi unutar područja od oko 10 četvornih kilometara, potraga je privremeno obustavljena.

Kako se navodi u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova, policija intenzivno provodi operativne aktivnosti na rasvjetljavanju svih detalja i događaja u vezi s nestankom djeteta. Javnost će biti pravovremeno obaviještena o svim relevantnim informacijama.

Dok je potraga na konkretnoj lokaciji gdje je nestala djevojka privremeno obustavljena, napori da se ona locira pojačani su i trajat će sve dok ona ne bude pronađena, potvrđeno je iz pouzdanog izvora.

Nedaleko od mjesta gdje je djevojka nestala, policija je u sklopu svoje akcije postavila šatore. Trenutno je onemogućen pristup dvorištu kuće.

Preporučujemo