Nakon više od dva desetljeća bračne zajednice Dragana Mirković i Toni Bijelić donijeli su tešku odluku o raskidu braka. Posljedično, biznismen je napustio zadivljujući dvorac iz 18. stoljeća koji je nekoć bio njihovo zajedničko prebivalište.

U drugoj polovici 2023. godine uspješno je pazario veliku nekretninu, odnosno vilu u Opatiji, koju je prije nazivao svojom “novom poslovnom rezidencijom”. Nakon razvoda priča se da i dalje uživa u vili.

Smještena na vrhu brda, vila se može pohvaliti veličanstvenim bazenom i nudi prekrasan panoramski pogled. Luksuzna vila Tonija Bijelića u Opatiji u oštrom je kontrastu s raskošnim dvorcem u Ebenfurtu.

Priznata od raznih međunarodnih web stranica, Dragana Mirković ne samo da je postigla izvanredan uspjeh, već je i stekla značajno bogatstvo, što je čini najbogatijom umjetnicom u regiji.

U njezinoj imovini, procijenjenoj na više od 100 milijuna eura, među ostalim nekretninama nalazi se i vila Tonija Bijelića u Opatiji. Početni fokus brakorazvodne nagodbe bit će dvorac Ebenfurt, imanje koje je prošlo kroz opsežnu obnovu i trenutno se procjenjuje na više od 50 milijuna eura, prostirući se na impresivnoj površini od 12 hiljada kvadrata.

Preporučujemo