U hrvatskom gradu Kaštel Sućurcu nedaleko Splita se dogodila tragedija kada su u teškoj nesreći živote izgubili 29-godišnji motociklist i mlada majka Antonija Ž., stara 32 godine.

Osim toga, Antonijin trogodišnji sin zadobio je ozljede, među kojima i nagnječenje pluća. Kako javljaju tamošnji mediji, do sudara je došlo nešto prije 18 sati. Navodno je motocikl prošao kroz crveno svjetlo.

Uslijed nesreće trogodišnji dječak je brzo prevezen u splitsku Kliniku za dječje bolesti. Srećom, najnovija ažuriranja pokazuju da njegovo stanje nije kritično. Međutim, medicinski stručnjaci marljivo prate njegov napredak kako se situacija razvija.

Kako prenose mediji, suprug Antonije trenutno radi u Vatrogasnom društvu DVD-a “Mladost”. “Doista, ta žena je supruga mog kolege s posla. Dogodilo se da je moj kolega tog dana trebao biti dežuran, ali je bio u fazi promjene smjene. Upustili smo se u razgovor s drugim kolegom kako bismo raspravili svoja razmišljanja o ovoj konkretnoj situaciji.

To je nedvojbeno velika tragedija, sažeta i izravna. Plan nam je dati našem suradniku malo vremena da se pribere prije nego što odredimo daljnje djelovanje.” – rekao je zapovjednik DVD-a Mladost. S druge strane, susjedi su imali samo pozitivne komentare o obitelji.

Preporučujemo