U nedavnoj epizodi emisije koju vodi Dušica Jakovljević, Aleksandra Nikolić, koja trenutno živi u drugoj državi, iznela je ozbiljne optužbe na račun svog bivšeg partnera Filipa Cara, tvrdeći da ju je on podvrgao nasilju. Nakon što se pridružio emisiji uživo, Filip je iskoristio priliku da podijeli svoje viđenje situacije. To je dovelo do burne razmjene sa Aleksom, tokom koje ga je optužila da ju je čupao za kosu, ošamario i na kraju izbacio iz kuće. Nakon toga, Car je poduzeo značajan korak i podijelio cjelokupnu razmjenu koju su imali, uključujući njihov razgovor, na svom široko praćenom Instagram profilu.

 

 

Ovaj čin je rasvijetlio činjenicu da je Aleks eksplicitno saopštila svoju namjeru da zadrži bebu, i, što je nevjerojatno, car je svesrdno podržao njenu odluku, nudeći svoju nepokolebljivu podršku. Nakon javnog neslaganja, obje osobe su izrazile snažnu odlučnost da izbjegnu bilo kakve buduće sukobe, posebno u očima javnosti. Ja sam dostigla svoj limit. Odlučujem da izađem iz ove haotične situacije i da joj stanem na kraj.

 

 

Moj glavni fokus će sada biti na tome da dam prednost svom blagostanju i brizi o sebi – rekla je Aleksandra, a potom je svoje misli izneo i Filip. Izražavam svoju iskrenu nadu da je većina pojedinaca, koji se mogu klasifikovati kao đubre (iako može biti nekoliko izuzetaka), izvukla ogromno zadovoljstvo svedočenjem i uživanjem u patnji drugih.

 

 

Dok se zavjese zatvaraju na ovu pozorišnu predstavu zvanu život, ovime svečano izjavljujem da posljednji skandal, koji sam nerado dozvolio da se uvuče u moju egzistenciju, označava završno poglavlje života koji karakterizira obilje izmeta i poteškoća. Shodno tome, moja draga porodica i prijatelji su podvrgnuti neodoljivom osjećaju sramote i poniženja. Uživajte u ovom trenutku, jer on označava i kraj jedne ere i svitanje novog početka. Ovo su riječi koje je upisao Filip.

Preporučujemo