Prema analizi koju je provela umjetna inteligencija (AI) i koja je dostupna na internetu, Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Bojana Novaković smatraju se najljepšim Srpkinjama.

Analiza umjetne inteligencije pobudila je naše zanimanje za naizgled neograničen niz tema koje okružuju napredne tehnološke alate, a ovaj smo put zaronili u područje identificiranja najljepših poznatih Srpkinja.

Ana Ivanović, umirovljena srpska tenisačica i bivša prva tenisačica svijeta, osvojila je  prvo mjesto, osvojivši publiku svojom postojanom ljepotom i gracioznošću.

Drugo mjesto pripalo je Nataši Bekvalac, poznatoj i kao “novosadska Barbie”, dok je trećeplasirana Bojana Novaković, glumica rođena u Beogradu, ali odrasla u Australiji, koja se može pohvaliti impresivnim repertoarom uloga u holivudskim ostvarenjima.

Među pjevačicama Jelena Karleuša i Katarina Živković zauzimaju četvrto, odnosno peto mjesto.

Nina Seničar, manekenka, glumica i voditeljica, svojom je dugom i blistavom karijerom osigurala šesto mjesto ove cijenjene top ljestvice, osvajajući javnost neviđenom ljepotom.

Aleksandra Prijović sigurno drži sedmu poziciju, ponosno pokazujući svoj talenat jedne od najomiljenijih mladih pjevačica.

Seka Aleksić osigurala je osmo mjesto, dok je Ivana Maksimović, osvojila deveto mjesto kao još jedna uspješna sportašica.

Sloboda Mićalović je u velikoj konkurenciji osvojila deseto mjesto.

Preporučujemo