Stanimir Brajković (74) nakon tragične smrti u zatvoru zbog teških ozljeda ispraćen je na gradskom groblju u Mladenovcu, a stanari zgrade u kojoj je živio bili su u šoku kada su saznali da je njihov sustanar preminuo.

Prema riječima mještana, Stanimir je živio sam, jer je prije mnogo godina ostao bez supruge, dok su njegovi sinovi, koji su s njim nekada živjeli pod istim krovom, u međuvremenu otišli svaki svojim putem.

Stanimirovo nepodmirenje računa u proteklih nekoliko mjeseci rezultiralo je, kako saznajemo, isključenjem električne energije.

Stanimirov stil života karakteriziralo je odbijanje bilo čega platiti i spremnost na prekid nepotrebnih troškova. Na njegovim je vratima čak bio natpis “Ne zvoni, kucaj”, što nije iznenađujuće.

Prioritet mu je bio trošenje novca isključivo na cigare i alkohol. Ovo šokantno otkriće ostavilo je njegove susjede u nevjerici.

“Nije zaslužio ovako nesretan kraj, ma kakve bile okolnosti. Iako je u zadnje vrijeme možda bio sam, važno je napomenuti da nije bio zlonamjerna osoba i da nije imao povijest nasilja.”

Više javno tužiteljstvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Srećka S. (20), Saše S. (21) i Dalibora P. (21) u vezi s brutalnim psihičkim, fizičkim i seksualnim zlostavljanjem koje je rezultiralo smrću penzionera.

Preporučujemo