Otkako je počela nova rijaliti sezona na televiziji Pink “Elita”, takmičarka Aneli Ahmić izbila je u prvi plan i žižu interesovanja, kako je na studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević ispričala da ju je suprug, Asmin Durdžić, ostavio zbog ljubavne veze sa starletom Stanijom Dobrojević. . Na društvenim mrežama isplivavaju razni dokazi kako o Asminu i Staniji, tako i o Aneli, pa se samim tim pojavila i njena fotografija sa imućnim muškarcima iz Hrvatske, sa kojom je Ahmićeva bila u ljubavnoj vezi, kako se piše.

 

 

Naime, radi se o Marinku Zovku, koji je takođe bio u ljubavnom odnosu i sa pobednikom “Zadruge 3”, Ivom Grgurić, koja ga je tokom boravka u rijalitiju vrlo često pominjala. Iva je, inače, potvrdila da je Aneli bila sa Marinkom i da svašta zna, ali, kako je rekla, iz poštovanja prema bivšem detaljnije na tu temu neće javno pričati. Istakla je i da joj je žao što Aneli prolazi kroz situaciju koju je ispričala. Prema pisanju bosanskih medija, Marinko i Aneli su se upoznali pre osam godina u Dubrovniku, gradu u kojem je poznata kao kraljica silikona.

 

 

 

Biznismen je tada izlazio u noćne klubove s Aneli i njenom sestrom, plaćao im skupa pića, vozio ih skupocenim kolima, sve im plaćao, a toliko je bio zaljubljen da je kupio kuću u Dubrovniku kako bi mogli na miru da se viđaju.

 

 

Došli smo do njihovih zajedničkih fotografija, a sudeći po onome što se vidi na njima deluje da je Marinko ispunio svaku želju ovoj zadrugarki. Tako ju je vodio u noćne izlaske gde su nazdravljali najskupljim šampanjcem, a vozio je i u svojim skupocenim kolima, pored kojih su se i fotografisali.

Preporučujemo