Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, bliži se 26. rođendanu i slovi za miljenika žena. Mediji nerijetko nagađaju o njegovoj novoj djevojci, potaknuvši znatiželju o njegovom romantičnom životu.

Viktor se dosljedno suočavao s istinom izravno u oči, otvoreno iskazujući odabranu partnericu i neustrašivo raspravljajući o ljubavnim temama kad god bi se našao u emotivnoj vezi.

Samo nekoliko mjeseci nakon završetka prethodne romanse, na izmaku godine radosno je objavio da je ponovno pronašao ljubav. Nakon dugog razmišljanja, na kraju je donio odluku da je službeno upozna sa svojom majkom, a koja je bolja prilika nego njezin nastup?

Sofija Spasojević, voditeljka popularne emisije “Moj dan, Blic dan” na Blic TV-u, sada se zabavlja sa Viktorom Živojinovićem. Korisnicima nije promaklo ni to što je folk zvijezda podržala Sofijine objave na društvenim mrežama, kao i izbor bodija iz Brenine najnovije kolekcije.

Sasvim je prirodno da se Viktor i Sofija, koji već imaju čvrstu vezu, prvi put u javnosti kao par pojave na koncertu Lepe Brene, s obzirom na njihovu kompatibilnost.

Preporučujemo