Novak Đoković, naš cenjeni teniski šampion, odavno je plenio javnost svojim privatnim životom. Ipak, on to svjesno čuva, otkrivajući samo ono što je direktno relevantno za njegovu zvjezdanu sportsku karijeru. Bez sumnje, Novak je oličenje pravog prijatelja, što potvrđuju i oni koji su imali zadovoljstvo da ga poznaju.

 

Njegovo prijateljstvo sa Nevenom Markovićem, istaknutim fudbalerom još iz srednjoškolskih dana, učvrstilo se na časti da bude izabran za duplog kuma. Marković je 2014. godine samouvereno stajao kao kum na Jeleninom i Novakovom venčanju, koje je održano na zadivljujućem Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Već naredne godine Đoković je samouvereno vezao brak sa Nevenom i Aleksandrom Tanacković, prenosi Stil.

 

Uprkos tome što su u prethodnom braku imali ćerku Inu, Neven i Aleksandra su samouvereno odlučili da se razvedu posle pet godina. Nakon njihovog rastanka, fudbaler je neustrašivo krenuo u novu vezu sa zadivljujućom bosanskohercegovačkom manekenkom Natašom Derikonjom, što je na kraju dovelo do njihovog braka. Kuma Novaka Đokovića sa sigurnošću je diplomirala pejzažnu arhitekturu na Fakultetu tehničkih nauka. Kao vješt inženjer, aktivno se bavi modelingom i pojavljuje se na brojnim prestižnim naslovnicama. Naše prijateljstvo nema granica. Uvek smo bili tu jedni za druge, u sreći i veselju, ali i u teškim životnim situacijama, kojih je verovatno bilo previše za dečake kakvi smo bili.

 

Prijateljstvo napreduje na razumijevanju, poštovanju i nepokolebljivoj odlučnosti. On odiše veličinom, utjelovljujući brižnu prirodu koja je uvijek pažljiva i pruža podršku. Uprkos brojnim dostignućima, on ostaje nepokolebljiv u svojoj odanosti prijateljima. Novakov kum Neven je jednom prilikom samouvereno izjavio da ima bezbroj prijatelja širom sveta i da je nemoguće naći nekoga ko bi o njemu loše govorio ili gajio išta manje od poštovanja i divljenja.

Preporučujemo