Unatoč tome što je marljiva majka troje djece, ovoj ženi je očajnički bio potreban poticaj energije. Međutim, njezin izbor da se osloni na energetska pića pokazao se pogrešnim, jer je ubrzo postala ovisna o njima unatoč apstinenciji od alkohola.

Nakon buđenja odmah je posegnula za jednom od njih, au prvih tridesetak minuta već je popila dvije konzerve. U kratkom vremenu značajno se udebljala. Njezin se fizički oblik okrenuo protiv nje, zbog čega je s veličine 16 prešla na veličinu 24.

Međutim, najrazornija posljedica bilo je potpuno uništenje njezine jetre. Nakon nekoliko mjeseci borbe s energetskim pićima, uspješno se riješila te navike i vratila svoju početnu težinu.

Neka ova priča posluži kao poruka upozorenja svima onima koji pretjerano konzumiraju energetska pića. Nažalost, energetska pića su lako dostupna i pristupačna. Sve je veća zabrinutost zbog sve većeg konzumiranja ovih pića kod djece.

Iako na limenkama jasno stoji da nisu prikladne za djecu, trudnice i dojilje, alarmantne posljedice prekomjernog unosa zahtijevaju zabranu pristupa maloljetnicima ovim napitcima.

Preporučujemo