Indijski astrolozi pouzdano koriste sazvežđa, poznata kao Rasis, da dešifruju sudbinu. Baš kao i zapadni astrološki sistem, postoji 12 Rasisa; međutim, razlika leži u načinu na koji se vrijeme mjeri. Zaronivši u tumačenje tri odgovarajuća astrološka indikatora, horoskopski znak Bika, ili VRIŠA, slovi za ogromno bogatstvo, finansijski uspjeh i individualni napredak.

BIK-Period od 21. aprila do 21. maja ima ogroman potencijal. Astrolozi vjeruju da su zvijezde savršeno usklađene u vašu korist, što vam predstavlja jedinstvenu i uzbudljivu priliku. Vaše pronicljive vještine donošenja odluka omogućile su vam da iskoristite svaku dostupnu opciju, utirući put neposrednim nagradama za vaš naporan rad i nepokolebljivu posvećenost. U narednim mjesecima postoji izuzetan potencijal da značajno povećate svoje prihode. Međutim, ključno je biti proaktivan i preuzeti inicijativu bez traženja odobrenja od drugih.

 

 

Ključ uspjeha vam je na dohvat ruke, tako da nema potrebe da se plašite rizika, jer će konačna isplata nesumnjivo biti vrijedna toga. Mithuna, također poznat kao BLIZANCI, pouzdano stoji kao jedan od dvanaest astroloških znakova u tradicionalnoj zapadnoj astrologiji. Njegovi značajni datumi kreću se od 22. maja do 21. juna. Kako se bližimo kraju godine, budite sigurni da će ovaj period biti jedan od velikih trijumfa za vas. Sa svojim brzim i prilagodljivim umom, bez napora ćete savladati sve probleme ili izazove koji vam se nađu. Prihvatite nadolazeću tranziciju posla svim srcem, jer će vam to donijeti finansijsku satisfakciju.

 

 

Dok brinete o svom zdravlju, posebno tokom jesenje sezone, vodite računa o svojim osjetljivim plućima i čuvajte se prehlade koja bi mogla eskalirati u nešto ozbiljnije. I vaš ljubavni život će cvetati, ispunjen lepim trenucima. Sada je idealno vrijeme da učvrstite svoju vezu i planirate vjenčanje za drugu polovinu oktobra.

Preporučujemo