U posljednjoj epizodi “Zvezda Granda” pojavilo se uzbudljivo otkriće da je Saša Popović izabran za krštenje malog sina Marije Šerifović, preslatkog Marija.

Tijekom emisije dogodio se zanimljiv incident kada se Svetlana Ceca Ražnatović žestoko posvađala s Marijom oko glasanja. Ceca je optužila Popovića da se sve više svrstava na Šerifovićevu stranu u “Zvezdama Granda”, na što je Popović uzvratio da nema izbora jer će uskoro shvatiti istinu.

Ceca je izrazila svoje razočaranje i frustraciju, ocijenivši situaciju skandaloznom, nakon što njezina kandidatkinja nije dobila dovoljan broj glasova i naknadne Marijine kritike na račun njenog ponašanja na sceni.

U svojoj odlučnosti za pravo glasa, Ceca Ražnatović postavila je pitanje Mariji tonom punim frustracije i bijesa, odbijajući odstupiti.

– A ti izvodiš akrobacije na sceni?? – zapitala se Ceca nakon Marijinih prigovora na račun njenog kandidata. Tada je u obranu Marije stao Saša Popović, rekavši da je ona puna vitalnosti.

Na iznenađenje svih, Popović je tada otkrio svoj plan da krsti Marijina sina. “Moram, ko će da krsti Maria, nego Saša Popović” – istaknuo je govornik, a uključio se i Bosanac: “Kum nije dugme.”

Preporučujemo