Otac Danke Ilić (2), koja je nestala u Banjskom Polju kod Bora i za kojom se intenzivno traga, uspješno je prošao poligrafsko ispitivanje. Ivana, Dankina majka, jučer se vratila u policijsku stanicu u Boru, gde je bila na ispitivanju povodom čitavog spleta okolnosti nestanka njene ćerke.

U istrazi nestanka malene Danke Ilić, policija pomno provjerava svaku informaciju koja joj dođe, a ona prednjači. Dok se čekaju razjašnjenja okolnosti i sudbine djeteta, s roditeljima će se obaviti opširni razgovori o raznim detaljima i informacijama prikupljenim tijekom potrage za njihovom kćeri.

Kako saznajemo, majka Danke Ilić trenutno je u petom mjesecu trudnoće, zbog čega nema pravo na poligrafsko ispitivanje. Policija je jučer dopratila majku mlade Danke Ilić do mjesta nestanka njezine kćeri, opširno ispričavši događaje i detalje oko dana njezina nestanka.

Stoga je poduzeta rekonstrukcija njihovog kretanja. Nadležni, u suradnji s majkom, pomno ispituju svaku informaciju i otkriće. Uskoro očekujemo više informacij o ovom slučaju…

Preporučujemo