Jedna od najpoznatijih televizijskih voditeljica na našim prostorima često se nađe u centru medijske pažnje. Međutim, ovoga puta to nije zbog novog skandala, već zbog njenog hrabrog susreta s osobom za koju se vjeruje da je potencijalno opasna. Jovana Jeremić juče se našla u nezgodnoj situaciji kada se na televiziji Pink neočekivano pojavio neko ko predstavlja njenog supruga.

 

Susret na prvi pogled deluje bezazleno, ali je u isto vreme izgubio svaki privid humora jer je ta ista osoba sada počela da pominje ćerku Leu koju Jovana deli sa Vojislavom Miloševićem. “Prema riječima Melicinih producenata, ispred zgrade ‘Benča’ me je čekao čovjek.

 

Prvo sam pretpostavio da je tu u jutarnjoj emisiji i traži pomoć oko konkretnog problema. Međutim, to nije bio problem. Slučaj. Predstavio se kao moj muž. Rekla sam mu da sačeka do kraja Ponude da mu dokažem identitet” – otkrila je Jovana i dodala: Cijelo vrijeme sam imao stalno prisustvo zaštitara koji su mi marljivo brinuli o sigurnosti. Preduzeli smo sve neophodne mere predostrožnosti da ga sprečimo da pristupi zabranjenoj zoni poznatoj kao “Pink”.

 

Na njegovo zbunjeno pitanje zašto sam odabrao da budem s njima umjesto s njim, samouvjereno sam odgovorio: “Moram se raspitati, ko si ti zapravo? Čini se da nam se putevi nikada prije nisu ukrstili.” Tim upornim rečima Jeremić nije ostavio nikakvu sumnju da je osoba pre nje totalni stranac. Neosporno, strah je strujao mojim venama. Ipak, odlučio sam da odbacim takve strahove i da se fokusiram na svoj rad. Štaviše, biće neophodna maksimalna opreznost, jer je evidentno da je ova osoba nepouzdana“, zaključila je Jovana u intervjuu za Blic.

Preporučujemo