JK je na svom zvaničnom Instagram profilu istakla činjenicu da Futa Radulović pokušava da iskoristi dosadašnji rad pokojne Marine Tucaković kroz ucjene i prevare, kako je ranije navedeno.

Glazbenik se sinoć aktivno angažirao u poznatom “prostoru” na društvenoj mreži Iks, gdje je elaborirao aktualni sukob koji posljednjih mjeseci izaziva potrese u domaćoj glazbenoj industriji.

La Bomba, oduševljena obožavateljica ekscentrične plavuše Karleuše, ispitala je Futu iz Iksa o odluci da ugasi njen kanal. Futu su upitali da li je razlog za ovaj postupak Ceca.

Jelenin kanal bio je na meti Fute, ali Ceca nije bila umiješana. Razlog sudskog spora između Jelene i Cece je to što je Jelena optužila Cecu za ludilo, zbog čega je na sudu angažiran psihijatar kao vještak.

Futa, koji trenutno sarađuje sa Cecom na albumu, jasno je poručio da nemaju namjeru da se druže sa Jelenom. Futa je postavio i pitanje publici, pitajući tri razloga zašto vole Karleušu.

La Bomba je odgovorio izjavom da postoje brojni čimbenici koji pridonose njegovoj ljubavi prema njoj, ali tri najvažnija razloga su njezina široka lepeza iskustava, njezina  iskrenost i izravnost te njezina sposobnost da se suoči s negativnim pojedincima i da ih nadvlada.

Futa je izrazio nevjericu u ideju da je žena poštena i izravna, tvrdeći umjesto toga da je varalica, ponašajući se i kao lažljivac i kao lopov. Zapravo, Futa je otišao toliko daleko da ju je opisao kao vještog lopova.

– Pa, nije, pošto je platila vašem sinu – odbrusio je La Bomba.

Skladatelj je upitao: “Čekaj, sugeriraš li da je ona zapravo platila? Koliko?

La Bomba se raspitivao zašto njegov sin, nije dopustio Ceci na grob, već je otjerana.

Futa je upitao da li je ta osoba zaista Cecin fan, jer je pojasnio da ona nikoga nije vratila iz mrtvih.

“Očito nisam”, odgovorio je La Bomba.

– Zašto nisi kada ova ljepše peva od ove koje urliče – provocirao je Futa.

Vaša supruga je od Karleuše primala financijsku pomoć, a vi ipak tako govorite. Uvijek je bila velikodušna prema njoj”, zaključio je La Bomba.

Preporučujemo