Otkako je Haris otkrio da je upravo njegova supruga inicijator njihovog razvoda, u javnosti su se pojavila nagađanja, pa se postavljaju pitanja je li možda već pronašla novog partnera, a ako jest, tko bi ta osoba mogla biti.

Prema napisima pojedinih medija, čini se da je doista šest mjeseci bila u romantičnoj vezi s dvije godine starijim poduzetnikom. Propadanje Melin i Harisovog braka vidljivo je već duže vrijeme, ne ostavljajući nikakve sumnje da je razvod bio neizbježan i samo pitanje vremena.

Iako se njihov odnos pogoršavao i prije nego što je ona otišla iz obiteljske vile, Melina je uspjela sakriti pravi razlog za raskid braka: muškarca kojeg je upoznala prošle godine i s kojim je započela ljubavnu vezu, otkrio je izvor blizak njoj.

U javnosti se smatra jednim od najtraženijih muškaraca, a njezin novopronađeni emotivni partner ima vrlo poželjnu poziciju. U svakom slobodnom trenutku prioritet im je biti u društvu, a on je obasipa ekstravagantnim darovima i nepodijeljenom pažnjom, izazivajući osjećaj zaljubljene tinejdžerice.

Novi partner Meline Džinović njihovu vezu drži u tajnosti. Kako bi sačuvali imidž koji ga okružuje i dali prednost njegovom radu, dogovorili su se da će svoju vezu skrivati ​​što je duže moguće. Njihov uži krug prijatelja presretan je njihovom vezom i često se šali kako je napokon pronašla suputnika koji joj stoji uz bok.

Preporučujemo