Haftur Julijus Bjornson, 34-godišnjak visok 206 centimetara i težak oko 193 kilograma, u društvu je svoje supruge Kelsi Henson, 33-godišnje instruktorice fitnessa koja je visoka samo 158 centimetara i pada znatno ispod njegovih ramena.

U odnosu na supruga lakša je nevjerojatnih 140 kilograma. Zajedno čine neodoljiv duo, posebice zahvaljujući Hafturovoj ulozi “Planine” u renomiranoj televizijskoj seriji “Igra prijestolja”. Njihova prisutnost ne prestaje osvajati publiku kamo god krenuli.

Zbog značajnih razlika u visini i težini, ovaj se par često smatra iznimno jedinstvenim parom. Nakon što su se vjenčali 2018., njihova zajednica ne prestaje zabavljati promatrače zbog svojih kontrastnih stasa.

Promatrači često u šali primjećuju da se žena doima kao muškarčev potomak i zanima ih logistika njihovih intimnih trenutaka, pitajući se kako uspijevaju voditi ljubav.

Zbog svog fizičkog izgleda, glumac je priznao da ne može putovati ekonomskom klasom i da se mora odlučiti za poslovnu klasu. U međuvremenu je njegova supruga shvatila ogromne prehrambene potrebe Planine.

Na pitanje kakav im je intimni odnos, Planina je radoznalim prijateljima odgovorio jezgrovito: “Ona je uvijek gore.”

Preporučujemo