Mediji su danas preplavljeni viješću o navodnom razvodu Marka Trajkovića i njegove supruge Minje koja je izazvala veliku buru kod Đanija. Novinarsko pitanje o mogućem kraju braka njenog sina zateklo je njegovu majku Slađu nespremnu.

– Nemam saznanja ni o kakvom razvodu – uzviknula je Slađa potpuno zadubljena u posao. No, njezina je zbunjenost bila očigledna kada je obaviještena da su njezin sin i snaha nestali s društvenih mreža te da su uklonjene sve njihove zajedničke fotografije, pa čak i njihovo prezime.

Slađa je napomenula da je izbrisala zajedničke fotografije, nagađajući da je možda problem s Instagramom. Izrazila je namjeru da dodatno istraži stvar. Osim toga, sumnje oko para su se pojačale kada je Minja ne samo izbrisala sve zajedničke fotografije nje i Marka s Instagrama, već je odlučila ukloniti i svoje prezime Trajković.

Da vas podsjetimo, vjenčanje Minje i Marka Trajkovića dogodilo se 16. prosinca 2021. godine, a svečanost je održana u Gradskoj općini Savski venac. Hram Svetog Save bio je 15. maja 2023. godine sveto mesto prelepe svadbene svečanosti.

Preporučujemo