Javnost je bila zatečena iznenađujućim izborom Nikole Rokvića da se zamonaši, ali Bojan je ostao ravnodušan jer mu je supruga svesrdno odobravala da napusti njihovu porodicu i nastavi život u manastiru.Prije samo nekoliko dana izvještavali smo o hrabroj odluci Nikole Rokvića da u potpunosti prihvati monaški život, ostavljajući iza sebe industriju zabave. Ova vijest je izazvala veliki šok za javnost, ali čak i njegova supruga, koja je neosporno njegov najveći zagovornik, nije bila zabrinuta.

 

 

 

Nikolina nepokolebljiva privrženost porodici i njegova nepokolebljiva odanost vjeri oduvijek je bila očigledna, na veliko oduševljenje njegovih odanih obožavatelja. Nikola Rokvić je odisao neospornim šarmom ukorijenjenim u dubokoj povezanosti sa pravoslavnom vjerom, kako na koncertima, tako iu privatnom životu.

 

Tokom protekle godine, usred teške bolesti oca Marinka Rokvića, Nikola je hrabro krenuo na dušebrižničko putovanje po brojnim manastirima u Srbiji, vođen nepokolebljivom rešenošću da pronađe utehu i učvrsti svoju veru. Marinko je od toga imao velike koristi za to vrijeme, a kako je samouvjereno izjavio, postigao je mnogo u borbi protiv maligne bolesti. Njegova supruga Bojana hrabro je otkrila da je sa njom i ranije razgovarao o ovoj temi, ali nikada nije stekao samopouzdanje da donese odluku o ovom ključnom koraku za jednu osobu.

 

Kako je nedavno podelila za hello.rs, on je odlučan i nedvosmislen u svojoj rešenosti da konačno preduzme nešto. Izrazio je apsolutno gađenje prema cijeloj estradi i svim negativnostima koje ona obuhvata. Čvrsto odbija da se podvrgne lažnim i zlonamjernim aspektima koje zabava često uključuje. Nedavni gubitak oca ga je potpuno slomio, ne ostavljajući prostora za dalji kompromis.