Pre tačno pet godina na Novom Beogradu je prerano preminuo veoma cenjeni advokat Dragoslav Miša Ognjanović. Njegova udovica, ožalošćena Sanja Papić, i dalje ne može da prihvati razarajući gubitak svog voljenog supruga i oca njihove ćerke. Njihov dom ispunila je neizmjerna tuga. Nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu, bivša gospođica se hrabro povukla iz očiju javnosti i sa ćerkom preselila na Maldive.

 

Kroz različite društvene platforme, ona se samouvjereno prisjeća svog dragog, čija svečana godišnjica smrti pada na današnji dan. Najnovija objava na “Instagramu” hrabro potvrđuje da tuga ostaje nepokolebljiva i da agonija ovih proteklih pet godina nemilosrdno izjeda njen duh.

 

Sanja Papić je apsolutno neutešna, srce joj je zauvek razbijeno, jer su prošle četiri duge i tužne godine od tragičnog ubistva Miše Ognjanovića. U snažnom pokazivanju snage, Sanja Papić podijelila je fotografiju svog supruga koja će nam se zauvijek urezati u srca i mnogima izmamiti suze na oči. Ovaj nezaboravni trenutak služi kao podsjetnik na njegovo trajno prisustvo, prenosi Story.

 

Kako počinitelj odgovoran za ispaljivanje sedam hitaca na visoko cijenjenog advokata ispred kuće njegove porodice 28. jula 2018. ostaje neidentifikovan, Sanja Papić, bez odgovora, istrajava u svojoj nemilosrdnoj potrazi za pravdom i rješenjem. Sa nepokolebljivom odlučnošću i ogromnom tugom, ona odbija da podlegne očaju. Sanja i Miša, samo da znate, venčali su se u Parizu manje od godinu dana pre njegovog nesrećnog ubistva. Vrijedi napomenuti da je Sanja tada bila u sedmom mjesecu trudnoće. Nažalost, njihova ćerka Lara, koja je rođena u oktobru 2017. godine, nedavno je obeležila svoj prvi rođendan bez oca.

Preporučujemo