Danas će se naš fokus graciozno pomeriti ka zadivljujućoj mladoj vokalistkinji, Tei Tairović, koja je očaravajuća prisutnost u našoj cvetaćoj nacionalnoj pop areni dugi niz godina. Iako njen početni pohod na čuveno muzičko takmičenje Zvezde Granda možda nije dobio izuzetna priznanja, njena nepokolebljiva odlučnost ju je pokrenula napred, zapalivši postepeni uspon njene melodične odiseje.

 

Dokazujući svoju nepokolebljivu posvećenost, ona je majstorski izradila impresivnu diskografiju, slušnu tapiseriju protkanu njenim kompozicijama koje pobuđuju dušu. Nadalje, umjetnost Tee Tairović dosegla je nebeske visine jer se skladno uskladila sa neuporedivim Šabanom Šaulićem, ovekovečivši njihov zanosni duet.

 

Cenjena pevačica graciozno je izbila u centar pažnje prošle godine kada je predstavljen njen zadivljujući i lični snimak, koji je zaokupio pažnju medija nadaleko. Uprkos njenoj nevoljkosti da se udubi u tu stvar, incident je ostao tema diskusije, što je ilustrovano nezaboravnim gostovanjem u kojem se uključila u živahnu razmenu sa domaćinom koji je ispitao ukradeni video, što joj se činilo nezadovoljnim. Ovaj susret se čak proširio i na voditeljku koja je preispitala razmjere njenih romantičnih zavrzlama, a sada su snimci ovog značajnog trenutka osvanuli na ogromnom internetu. Tako je, kako smo već pisali, gostovala u jednoj emisiji, a voditeljka joj je postavljala vrlo škakljiva pitanja na koja pjevačici nije trebao odgovor.

 

Zatim je demantovala razne optužbe, naime da su ona i njena majka živele u siromaštvu pre nego što je stekla slavu i pre nego što je postala “kraljica napojnica”, a zatim je nastavila pitanjem: “Je li istina da nemaš sebe svoju jer?” Ti si pod velikim uticajem njegove majke?”, pitala ju je moderatorka, a Tea je odgovorila: “Kako se usuđuješ da me to pitaš?” To je uvreda za mene i moju majku, pitanje je tako formulisano da je uvreda za mene.”

Preporučujemo