Maja Marinković se zapetljala sa poznatom političkom figurom, a zadnji deo joj je graciozno ugnezđen uz plišanu stolicu u živahnom klubu. Čitava soba je bila prepuna žamora i niza radoznalih očiju uprtih u nevjerovatni dvojac, a njihovo prisustvo je izazivalo pažnju.Maja Marinković, popularna ličnost, izazvala je veliku pometnju kada je uočena u klubu pored poznatog i uticajnog predsednika.

 

 

Sve oči bile su uprte u njih dvoje dok su se družili i uživali u zajedničkoj večeri. Nakon nastupa u emisiji, Maja se družila sa voditeljem emisije Milanom Miloševićem. Maja Marinković je pre samo dva dana nastupila kao specijalna gošća popularnog talk-showa.

 

 

 

Nakon trijumfalnog prikaza svojih talenata, odlučila je da se opusti i uživa u radosnoj atmosferi druženja uživo. Ozarena starleta Maja pojavila se pored harizmatičnog voditelja Milana Miloševića, uživajući u divljenju publike. Sve je poglede privukla Maja dok se ukrašavala u istom ansamblu koji je nosila tokom svog očaravajućeg nastupa – zadivljujuće lijepom kombinezonu, nježno izrađenom od prozirne tkanine koja je graciozno pokazivala svaku konturu njene privlačne figure.

 

 

Marinkovićeva se stalno migoljila od nelagode, dok Milošević nije pokušavao da sakrije svoje emocionalno stanje. Trenutak je uhvatio Stefan Karić, koji je vjerovatno tada bio sa njima.Javnost je  skrenula pažnju na jednu nedavnu pojavu u Majinom životu – podvrgnuta je estetskom zahvatu dizajniranom da poveća njenu zadnjicu, tokom kojeg je ugrađeno nevjerovatnih 420 kubika. Međutim, ona je shvatila da je ovo novootkriveno poboljšanje predstavljalo neočekivani izazov – sada nailazi na poteškoće kada pokušava da se udobno smesti. Svi smo upoznati sa posljedicama koje takav zahvat sa sobom nosi.

Preporučujemo