Dragana Mirković je javno objavila svoju odluku o razvodu braka, rasvijetlivši osobne probleme glazbene zvijezde. Nakon 24 godine braka, pjevačica i Toni Bijelić odlučili su se rastati.

Kako je ranije objavljeno, on je našao novu djevojku i sada živi s njom u Njemačkoj. Iako su kružile priče o njegovoj novoj partnerki, Dragana nije imala interesa slušati bilo koju od njih.

U rasponu od pune tri godine uspješno je tajila njihov prekid od očiju javnosti, rijetko ga spominjući u svojim javnim istupima. Kako kaže izvor blizak pjevačici, nakon godinu dana nepodnošljive frustracije koju je on izazvao, ona je konačno došla do tačke pucanja i donijela odluku da otvoreno svima prizna situaciju.

Prethodnih mjesec dana Toni se našao u beogradskoj Areni, svjedočio Draganinom nastupu, a za to vrijeme Dragana i Toni nisu uhvaćeni ni na jednoj zajedničkoj fotografiji, jer je on na koncertu bio u pratnji njihove djece.

Inače, Dragana Mirković izabrala je da sa sinom i kćerkom boravi u njihovoj rezidenciji u Beču, inače renomiranom dvorcu o kojem se već duže vrijeme raspravlja.

Preporučujemo