Nakon 24 godine ljubavi, poznata pjevačica Dragana Mirković donijela je tešku odluku da raskine brak s Tonijem Bijelićem. U javnoj objavi otkrila je da je pokrenula brakorazvodnu parnicu i iskoristila priliku da rasvijetli čimbenike koji su doveli do raspada njihovog braka.

Ovom prilikom Toni se suzdržao od oglašavanja, a nakon što je Dragana otkrila skori razvod, njezin zakonski vezani suprug donio je nepredviđenu odluku o brisanju svog Instagram profila, da bi ga kasnije vratio.

Trenutno se nalazi u hotelu u Beču, prepuštajući se užitku kave i soka. Naime, ovaj je trenutak istaknuo glazbenim izborom iz legendarnog Elvisa Presleya, točnije obradom popularne pjesme “My Way”.

Kako je Dragana spomenula u svojoj objavi, važno je podsjetiti da unatoč njezinim naporima da spasi brak, par odnedavno vodi odvojene živote. Dragana je u javnoj izjavi izrazila  privrženost svojim principima, načinu života, obitelji i publici.

Također je naglasila svoje trajno poštovanje prema Toniju, priznajući ga kao oca svoje djece i nekoga s kim je dijelila mnogo dragih godina.

Preporučujemo