Suprotno prvim pretpostavkama, osoba (32) uhićena u Rumunjskoj tijekom vikenda pod optužbom za seksualno zlostavljanje i ubojstvo osmogodišnje djevojčice po imenu Maria nije njezin ujak. Nadalje, važno je napomenuti da počinitelj nije u rodbinskoj ili krvnoj vezi sa žrtvom.

Sada kada je razjašnjeno, Marijana majka je nakon razvoda od prvog muža započela vezu s bratom svog nevjenčanog supruga, a rezultat je bila dvoje djece – Marija i još jedna djevojčica.

Djeci je navodno zabranjen pristup njihovom biološkom ocu, za kojeg se kaže da je žrtva Marijinog tragičnog ubojstva. U potresnom stanju, biološki otac je u suzama izvijestio medije da je moje dijete nestalo nakon što ga je nazvao bivši kolega.

Prema izvješćima, on je navodno nastavio prema selu u kojem je živjela njegova bivša supruga zajedno s njihovo dvoje djece i njezinim novim partnerom.

Da podsjetimo, u petak navečer oko 20 sati djevojčicu je majka pozvala da ode do kuće osumnjičenog kako bi uzela tavu. Osumnjičeničin stan nalazi se u susjednom dvorištu. Nakon što je prošlo deset minuta, a dijete se nije vratilo, majka je poslala mlađu kćer da ispita razlog Marijina kašnjenja. No, po povratku kući, mlađa kći je prijavila da ne može pronaći ni svog “strica” ​​ni sestru. Porodica je bez oklijevanja odmah krenula u potragu za nestalom djevojčicom.

Nakon sat vremena bezuspješne potrage, vlasti su obaviještene kada je nisu uspjele locirati. Veliki kontingent od oko 100 policajaca, volontera i spasilačkih timova odmah je stigao na lokaciju i marljivo pretražovao okolno područje do kasnih noćnih sati. Tragično, beživotno tijelo mlade Marije otkriveno je djelomično neodjeveno i prekriveno krvlju, skriveno u gustom šikaru u blizini ruba sela.

Bez odgađanja je krenula potraga za počiniteljem, koja je rezultirala njegovim uhićenjem u subotu oko podneva, u neposrednoj blizini mjesta gdje se nedjelo dogodilo. Službenici za provođenje zakona otkrili su njegovu prisutnost dok se kriomice probijao prema svojoj rezidenciji usred gustog lišća. Ignorirajući naredbe da se preda, pobjegao je, što je natjeralo policajce da ispale dva kruga upozorenja prije nego što su konačno svladali osumnjičenika.

U tužiteljstvu je priznao zločin i iskazao odsustvo namjere da djevojci naudi. Monstrum je priznao, navodeći da je bio u jako alkoholiziranom stanju.

Preporučujemo