Branislav Lečić nikako da se smiri po pitanju svog kontakta sa ženama iz javnog života. Proživi oje pravu golgotu u posljednje dvije godine, jer je svo vrijeme proveo po sudovima, braneći se da nije kriv za silovanje svoje učenice, koja ga je optužila za ovo krivično djelo. Ovih dana je opet u epicentru dešavanja, jer u odnosu na ranije, sada je on taj koji je podnio tužbu, i traži 300.000 dinara odštete.  Koja su vaša mišljenja o njemu?

 

Zbog potresnog incidenta iz prošlosti, glumica Anđela Jovanović odbila je podijeliti scenu s glumcem Branislavom Lečićem u televizijskoj seriji “Radio Mileva”. Lečić je dobio ulogu lika koji je pogrešno optužen za seksualno zlostavljanje. Zbog Jovanovićeve odluke producenti vrlo gledane emisije odmah su mu potražili zamjenu.

Prema izvoru koji je upoznat sa situacijom na setu, Anđela, koja je dio serije od njezinih početaka, uputila je zahtjev produkcijskom timu da joj Lečić ne bude partner. Produkcijski tim uvažio je njen zahtjev i Lečića zamijenio jednako renomiranim glumcem Irfanom Mensurom. Scene o kojima je riječ već su snimljene i emitirane. U ovim scenama iz “Radio Mileve” Anđela tumači lik koji lažno svjedoči protiv lika Mensura, koji je prikazan kao direktor škole pred penzijom.

Ne mogu poreći činjenicu da je pokrenuo sudski postupak protiv mene.

Podsjećamo da je glumica Anđela Jovanović potvrdila da je Lečić protiv nje podnio tužbu za povredu časti i ugleda.

Zaista je činjenica da je Branislav Lečić tužio mene jer sam odbio raditi s njim u serijalu “Radio Mileva”. Moje se odbijanje temeljilo na negativnom susretu s njim u prošlosti. Trenutno, a ni ubuduće, nemam želju dijeliti ekran s njim, što zbog osobnog iskustva, što zbog načela, s obzirom na optužbe koje mu moji kolege upućuju. Anđela Jovanović je za „Blic“ kratko rekla da ne želi da govori o „neprijatnom prošlom iskustvu“. Nakon Anđelinih izjava, Lečić se promptno oglasio za javnost. Lečić je u seriji trebao tumačiti lik koji je lažno optužen za zlostavljanje.

U okviru parničnog postupka, glumac navodi da je Anđela Jovanović počinila radnje koje su mu naškodile ugledu i časti i traži odštetu od 300.000 dinara.

Nakon što je odbila suradnju s Lečićem, Andjela je naišla na podršku Milene Radulović.

Milena Radulović je na svom Instagramu izrazila javnu podršku Jovanovićevoj odluci da se ne pojavi u sceni s Branislavom Lečićem, ističući da bi ga svaka mlada glumica potencijalno mogla optužiti za seksualno uznemiravanje. Osim toga, glumica Mirjana Karanović otvoreno se obratila Anđeli Jovanović nakon Lečićeve tužbe.

U slučaju tužbe koju je Lečić pokrenuo protiv Anđele, njezin suprug Mihail Dudaš, proslavljeni srpski sportaš, otvoreno je stao na stranu svoje supruge.

Dudaš je na Instagramu jezgrovito izrazio jednadžbu “integritet = sloboda”. Kako se navodi u Lečićevoj tužbi u koju je “Blic” imao uvid, navodi se da je tužena Anđela Jovanović, po saznanju za Lečićevo učešće u produkciji serije “Radio Mileva”, javno iznijela prigovor navodeći da odbija rad. zajedno s nekim optuženim za silovanje i seksualno uznemiravanje. Jovanović je dalje izjavila da bi se Lečić u znak protesta povukla iz projekta ako bi dobila ulogu u seriji.

Preporučujemo