Dragana Mirković i Toni Bijelić naširoko su cijenjeni parom iznimnog sklada unutar industrije. Stoga ne iznenađuje da su njihovi zajednički napori doveli do uspostave prosperitetnog carstva, a njihovo najveće blago nedvojbeno su njihova voljena djeca, Marko i Manuela.

Idilični život unutar zidina dvorca Ebenfurt naglo je prekinut, kao da je do prekida došlo preko noći. Nacija je ostala zatečena objavom razvoda Dragane Mirković od supruga Tonija, čime je okončan njihov 24-godišnji brak.

Nakon što je pjevačica sama potvrdila krah braka, počelo se šuškati o Tonijevoj navodnoj novoj ljubavi. Međutim, važno je napomenuti da do sada ta izvješća ostaju neprovjerena.

Dragana je iskreno rekla da je razvod rezultat višestrukih okolnosti i nesuglasica, dok je Toni, s druge strane, odlučio komunicirati s medijima putem pravnog zastupnika, opovrgavajući brojne napise i nagađanja oko navodne afere.

Javnost je ostala zbunjena posljednjim postupcima uskoro bivših supružnika. Nakon što je izbrisao svoje društvene mreže, biznismen im se vratio, da bi shvatio da je jedan pojedinac s njegove liste prijatelja vidno odsutan.

U pitanju je upravo Dragana Mirković koju je suprug otpratio sa Instagrama. Isto je uradila i pjevačica, pa se na njenom spisku prijatelja ne može naći Tonijevo ime.

Preporučujemo