Bogdan Bogdanović je zamišljao budućnost sa svojom voljenom, u kojoj će zajedno koračati niz prolaz, ruku pod ruku, obećavajući jedno drugom večnu ljubav i posvećenost. Međutim, sudbina im je pripremila drugačiji plan, jer je put para prema braku dobio neočekivani preokret. Šest meseci nakon srdačne prosidbe, Bogdanović se našao pred teškom odlukom da raskine veridbu sa svojom verenicom.

 

Košarkaš Bogdan Bogdanović važi za najboljeg igrača a osim toga i za najpoželjnije neženje. Poznate dame u emisijama više puta su istakle da je jedan od najprivlačnijih a među njima davno bila i Kija Kockar. Devojka Bogdana Bogdanovića nije bila pomenuta Kristina već poznata glumica… Budući da su ga povezivali sa mnogim damama, Bogdan Bogdanović svoje srce poklonio Jovani… – Ljubav sa košarkašem doživela preokret, ovo su detalji pomirenja . Naime, na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, Bogdanović je upoznao glumicu Jovana Stojiljkovića, sa kojom je uplovio u emotivnu vezu, a potom se i verio a koje je igrala popularnu uglog Sofije u filmu „Južni vetar“.

 

Mediji su brujali o tome koja je nova devojka Bogdana Bogdanovića da bi nakon samo šest meseci par stavio tačku na odnos. Kako prenosi Glorija, mlađanom paru je smetala veza na daljinu, jer je Jovana gradila karijeru u Srbiji dok je Bogdan bio u Americi, tako da su odlučili da ipak raskinu.

 

U intervjuima koje je u to vreme davala za domaće medije Jovana je često istakla da joj je sloboda veoma važna zbog čega su mnogi pretpostavili da je upravo ona ta koja je raskinula veridbu… Nakon raskida sa Bogdanovićem, lepa glumica je pronašla sreću pored Gorana Bogdana sa kojim već duže vreme uživa u skladnoj vezi. S druge strane, o košarkaškom ljubavnom životu se malo toga zna.

Preporučujemo