U narednom dijelu ovog članka, naša pažnja će biti usmjerena na ažuriranja koja izlaze iz naše nacionalne javne sfere. Konkretno, ući ćemo u život i tragičnu smrt uglednog maestra narodne muzike Šabana Šaulića, koji već nekoliko godina odsutan iz naše sredine. Nažalost, do prerane smrti Šaulića došlo je kao posledica razorne saobraćajne nesreće koja se dogodila u Nemačkoj, dok je bio na putu nazad u domovinu Srbiju.

 

 

 

 

Na žalost, nije mogao da prebrodi mučne iskušenja, a u vozilu su ga pratili i njegov cenjeni klavijaturist, koji je takođe zadesio nesrećnu sudbinu, i kum koji je u tom incidentu zadobio teške povrede. Vijest o smrti ovog pjevača šokirala je cijelu bivšu Jugoslaviju, jer je njegovo prisustvo na ovdašnjoj pop sceni ostavilo neizbrisiv trag u srcima svih. Mnoštvo ožalošćenih, na hiljade, okupilo se da se konačno oprosti na njegovoj sahrani. Među prisutnima nije bila samo njegova ožalošćena porodica, bliski prijatelji i kolege muzičari, već i bezbroj odanih obožavatelja koji su bili opčinjeni njegovim talentom i harizmom.

 

 

Osim toga, neočekivano se pojavio njegov dotad neviđeni vanbračni sin Robert, čiju je upadljivu sličnost s njegovim ocem bilo nemoguće zanemariti, dodajući intrigantan zaokret u ionako emotivni postupak. Jedno od najnovijih ažuriranja u vezi sa ikoničnim vokalom obuhvata intrigantno otkriće na različitim platformama društvenih medija. Ispostavilo se da se pojavila dosad neobjavljena numera, navodno pripisana Šabanu Šauliću, koja je zaokupila pažnju fanova širom svijeta. Očaravajuća kompozicija, prikladno nazvana “Gde ste sada drugovi”, nikada nije zvanično predstavljena javnosti.

 

 

Srdačno vas pozivamo da krenete na muzičko putovanje prepuštajući se ovom izvanrednom komadu iz prve ruke i ljubazno podijelite s nama svoje neprocjenjive misli i utiske u odeljku za komentare ispod.

Preporučujemo